Nasza strona używa ciasteczek. Korzystanie z niej oznacza wyrażenie na to zgody.

Więcej o ciasteczkach
Nowy Przegląd Mleczarski

Nowy Przegląd Mleczarski

Współpraca

  • Home
  • Aktualności
  • Relacje
  • Artykuły
    • Technologia
    • Technika
    • Ekologia
    • Sponsorowane
    • Unia Europejska
    • Sylwetki
    • Jakość
    • Spółdzielczość
    • Rynek
    • Finanse
    • Recenzje
    • Energia
    • Europejskie Stowarzyszenie Mleczarzy
    • PIM
    • Biuletyn IPH P-A
    • Prokarton
    • Zdrowie
    • Wywiady
  • Ekonomia
  • Kulinaria
    • OSM Piątnica
    • Mlekoma
    • Lazur
    • WIELKANOC
    • WART-MILK
    • Culinar
    • mcCain
    • Czytelnicy
    • Sertop
    • Doceń Polskie
    • Spomlek
    • ŚSM Jana
    • Wieluń
    • Hochland
    • Polska Izba Mleka
    • DEBIC
    • Mlekpol
  • Kontakt

WART-MILK

Bajgle z twarożkiem

Drożdżowa bułeczka z dziurką w środku, którą wymyślono w Krakowie w XVII wieku, to idealny przysmak na śniadanie lub na lunch!

Czytaj więcej

Deser z mleka koziego UHT ME! I figami

Naszła Was ochota na coś słodkiego, ale unikacie czekolady? Deser z kaszy manny na kozim mleku z figami to zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodkości.

Czytaj więcej

Portugalskie ciasteczka – Pasteis de nata

Kto z Was był w Portugalii ten na pewno zna te słodkie i pyszne ciastka – Pasteis de nata! Kto nie był – zabieramy w podróż, czas spróbować portugalskich tartaletek z budyniem.

Czytaj więcej

Ryba z puree ziemniaczanym

👉Składniki:

🎄2 filety ryby ze skórą, np. pstrąg, łosoś, sandacz, dorsz

🎄pół kostki masła Ekstra MU! i kilka łyżek oleju rzepakowego do smażenia

Czytaj więcej

Sałatka z serkiem kanapkowym

👉Składniki na 1 litrowy słoik:

📌200 gramów kaszy bulgur lub pęczaku

📌1 opakowanie serka kanapkowego naturalnego MU!

Czytaj więcej

Współpraca

Partnerzy

PGI

PGI

ppr

MP System

alima bis

https://www.supravis.pl/

 

Newsletter

Zapisz się:



loaderPlease wait...
Joomla Extensions powered by Joobi
Licznik odwiedzin
6920091
Nowy Przegląd Mleczarski © 2023